NOUL TESTAMENT- ANTI-SEMIT -ism !?

Posted: mai 22, 2008 in Laice

Biblia este „ură”, afirmă Biroul pentru Anti-semitism Global al Departamentului de Stat

„Biroul pentru Anti-semitism Global” al Departamentului de Stat susţine că afirmaţia din Noul Testament, prin care iudeii l-au lăsat pe Hristos să fie crucificat, constituie „anti-semitism clasic” – o formă istorică a urii. Cazul unui preot polonez, care a afirmat că iudeii l-au omorât pe Hristos, a fost inclus ca un „incident anti-semit”.

Sunteţi unul din zecile de milioane de creştini care sunt de acord cu Patimile lui Hristos de Mel Gibson că, conducători ai iudeilor au incitat o gloată de iudei şi l-au convins pe Pilat ca Hristos să fie crucificat? Guvernul vă consideră acum „anti-semiţi”. Sunteţi parte a unei plăgi mondiale, pe care SUA, Canada, Australia şi 55 de naţiuni europene s-au unit s-o înăbuşe.

În multe ţări, conduse de legi ale urii, este deja un delict federal repetarea „literaturii urii” a Noului Testament, că iudeii l-au lăsat pe Hristos să fie crucificat. Echivalarea Departamentului de Stat a creştinătăţii biblice cu „ura” este un indicator prevestitor de rele. Liga Anti-Defăimare a B’nai B’rith – arhitectul legilor urii pe plan mondial (şi forţa primară ideologică şi de colectare a statisticilor din spatele Biroului pentru Anti-semitism Global) – se îndreaptă rapid spre crearea unei polarizări împotriva creştinilor ca propovăduitori ai urii, în particular a iudeilor şi homosexualilor.


În profida sprijinirii pătimaşe a Israelului de către envanghelici, LAD afimă că, creştinătatea este inerent anti-semitică. LAD afirmă că Noul Testament este răsadul suspiciunii şi învinovăţirii iudeilor, care a condus la holocaustul din cel de-al 2-lea Război Mondial. Teleevanghelistul John Hagee, primitorul a numeroase premii ale Ligii Anti-Defăimare a B’nai B’rith, sprijină propaganda LAD.

El predică că iudeii nu L-au respins sau omorât pe Hristos, nu trebuie să-L accepte şi că, creştinătatea Noului Testament este o sursă primară de anti-semitism de-a lungul epocilor.

Cum mijloacele de informare în masă, dominate de iudei, conving progresiv publicul şi guvernul să consimtă acest stereotip, va deveni mai uşoară adoptarea legilor urii care să restricţioneze creştinii. Toţi cei care aderă la învăţăturile bibliei referitor la homosexualitate sau complicitatea iudeilor în moartea lui Hristos, pot deveni subiecţii urmăririi penale sponsorizate de stat.

Cei care cred în biblie nu sunt singurii în pericol. Raportul Departamentului de Stat susţine că sunt anti-semitice şi: afirmaţia „intenţionată sau neintenţionată” că statul Israel persecută palestinienii; critica „intenţionată sau neintenţionată” a sionismului sau Israelului, dacă această critică duce la diminuarea opiniei publice asupra iudeilor sau a guvernului, armatei sau poporului Israelului; publicarea de caricaturi descriind guvernul sau armata israeliene ca fiind similare nazismului; diminuarea cu orice cantitate a numărul de 6 milioane de victime ale holocaustului; pretinderea că iudeii exercită un control necuvenit asupra Congresului, Casei Albe sau mijloacelor de informare în masă; şi/sau afirmaţia că iudeii americani sunt egal loiali şi Israelului.

Congresul a votat unanim crearea acestui birou al desinformării asupra crimelor gândirii în 2004. Votaţi pentru terminarea influenţei sale: sunaţi gratis senatorii şi reprezentanţii dvs. la 1-877-851-6437. Spuneţi-le: „Vă rugăm să revocaţi finaţarea Biroului pentru Anti-semitism Global al Departamentului de Stat. Nu reprezintă cercetarea erudită ci polarizarea anti-creştină a LAD.”

Sursa: Altermedia

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s