Inchinare in fata „icoanei” lui Bush

Posted: mai 27, 2008 in Laice

Se intampla in asa numitele Jesus Camps din America

Astept comentariile dumneavoastra.

Reclame
Comentarii
 1. Sorin spune:

  Da . Asta este protestantismul , până la urmă . O religie civilă , în măsura în care alăturarea celor doi termeni este posibilă .
  Vă recomand să vă uitaţi pe youtube la ” the new american theology of civil submission ” .

 2. Raul spune:

  Dom’le, o replica dintr-un cunoscut film romanesc spunea asa: „al mai prost om din lume e americanu’…” Iata si link-ul: http://fr.youtube.com/watch?v=Dd2SFRZWNaM&feature=related

 3. mihaela spune:

  idolatrie curata

 4. MunteanUK spune:

  Hristos S-a inaltat!

  e trist ce se intampla, dar sa nu-i aratam cu degetul pe bietii ereticii astia, ca avem si noi destule metehne. acolo Domnul nostru Iisus Hristos e doar un ‘trademark’, bun de lipit ca un abtibild pe orice produs din societatea consumerista, pe orice filosofie, pe orice program politic, dar este o ‘caricaturizare’, nu Fiul Dumnezeului Celui Viu!

  si oricat mi s-ar sui in cap ecumenistii astia – a caror nerusinare e tot mai mare in a pretinde ca asa-zisele lor ‘biserici’ sunt ‘surori’ cu a noastra Una, Sfanta, Soborniceasca si Apostoleasca Biserica – cutez sa afirm ca numai ortodocsii din America se roaga intr-adevar pt Bush, asa cum se cuvine a ne ruga pt orice om, fara idolatrie!

  minunat trebuie sa sune la fiecare Sf Liturghie ectenia lor ‘For our country, the president, and all those in public service, let us pray to the Lord’. indiferent de opiniile pro- sau anti- Bush, asa se cuvine rugaciunea pt orice om pe care l-a pus Domnul mai mare peste o natiune si, poate, peste o mare parte a lumii. doar si crestinii prielor veacuri se rugau pana si pt cei care ii chinuiau (ca imparatii Traian sau Diocletian), insa fara a li se inchina vreodata si sa le aduca jertfe.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s