Vrajile diavolului-Un caz recent de posedare din America

Posted: iunie 19, 2008 in Laice
Etichete:, , , ,

possessionDaca nu stiati ca diavolii pot face pe oameni sa vorbeasca in limbi felurite, iata ca puteti citi acum ca o pot face. Printre multe alte ‘ghidusii’ ale lui se numara si levitatia, stiinta despre anumite lucruri savarsite anterior (nu in viitor) sau in alt colt al lumii, diverse ‘numere de magie’ precum a sectiona un trup in doua si cele doua parti ale lui sa se poata misca ca si cum nu ar avea nimic, diverse disparitii (teleportari) etc. – toate acestea fiind savarsite de diavol si nu de posedat. Vorbitul in limbi felurite este o alta viclenie de-a lui, caci Satan incearca in tot felul sa se aseamane cu Dumnezeu, ca prin aceasta asemanare sa aduca la inselare pre mai multi. Aceasta vicelnie are de-a face si cu sarbatoarea Rusaliilor (Pogorarea Duhului Sfant la Cincizecime peste Apostoli si Maica Domnului) si e o incercare de imitare a ei.

Cazul prezentat mai jos este unul recent si este clasat de psihologii americani drept un ‘caz tipic de posedare’ ce are dovezi clare si indestructibile. Pronia dumnezeiasca face ca acest caz sa apara la noi in Romania ca stire, tocmai cand praznuim Rusaliile, pentru ca sa puteti face usor diferenta intre ce e Duh si ce diavol, ce e sfant si ce spurcat. Astfel ca pentru cei ce inca nu cred in existenta acestui ‘duh rau’, dovada o pot avea mai jos.

O femeie din Statele Unite ale Americii a stat în aer vreme de 30 de minute, în faţa unor psihiatri şi preoţi.

O americancă pare să fi fost posedată la modul autentic în faţa unei audienţe alcătuite preponderent din clerici, dar şi din sceptici, demonstrând totodată puteri paranormale – levitaţie, psihokinezie şi vorbire coerentă în limbi străine pe care nu avea cum să le cunoască. Femeia, identificată doar cu prenumele Julia, era de multă vreme implicată în activităţile unor grupuri de satanişti, precizează World Net Daily.

Ea a fost observată de o echipă de preoţi, psihiatri şi mai mulţi diaconi, din care câţiva cu pregătire medicală. În faţa acestora, femeia a levitat la o distanţă de 15 centimetri deasupra solului, vreme de 30 de minute, în timp ce obiectele din camera în care se afla au început să se deplaseze singure.

Ameninţa, tachina şi jignea

Cazul a fost documentat de dr. Richard E. Gallagher, profesor de psihiatrie clinică la New York Medical College, în ediţia din luna februarie a publicaţiei „New Oxford Review”. „În mod periodic, în prezenţa noastră, Julia a intrat în stare de transă de o natură recurentă”, scrie Gallagher.

„Indivizii care suferă de tulburări mintale obişnuiesc să «disocieze», dar transele Juliei au fost însoţite de un fenomen aparte: din gura ei au ieşit numeroase ameninţări, tachinări şi jigniri cu tente scatologice, fraze precum «Las-o în pace, idiotule», «E a noastră», «Pleacă, preot imbecil» sau doar «Pleacă». Tonurile pe care erau rostite aceste fraze difereau substanţial şi clar de cel al Juliei în stare conştientă, fiind uneori gutural şi aproape masculin, iar alteori foarte ascuţit. Majoritatea spuselor sale din timpul acestor transe sau din cursul tentativelor de exorcizare denotau un dispreţ profund faţă de obiecte sau idei sacre ori religioase”, continuă psihiatrul. După ieşirea din transe, Julia nu-şi amintea nimic din ce vorbise sau făcuse în timpul acestora, menţionează el.

Cunoaşte lucruri pe care n-ar trebui să le ştie

Uneori, povesteşte Gallagher obiectele din cameră zburau de pe rafturi sau mese, un fenomen rar cunoscut parapsihologilor sub numele de psihokinezie. Alteori, Julia demonstra că are cunoştinţe despre fapte şi situaţii dincolo de puterea ei naturală de cunoaştere. În repetate rânduri ea a dat informaţii despre rudele, alcătuirea familiei, decese şi boli de familie pentru mai mulţi membri ai echipei noastre.

„Spre exemplu, ea a descris personalitatea şi maniera precisă a decesului (respectiv tipul exact de cancer) unei rude a unui membru al echipei. În alt rând, ea a descris comportamentul unor animale aflate foarte departe de posibilităţile ei de observare.”


ARGUMENTE


Un caz „mai degrabă convingător”

„Ulterior, Julia a solicitat să fie supusă unui ritual de exorcizare romanocatolic, în cursul căruia a început să vorbească pe mai multe voci simultan. Grupul a apreciat ca imposibilă reproducerea unora dintre acestea de către oameni. La un moment dat, vocile au început să vorbească în mai multe limbi străine, preponderent în latină şi spaniolă, în condiţiile în care Julia cunoştea exclusiv limba engleză”, mai scrie Gallagher. Scopul declarat al psihiatrului american este să „documenteze un caz contemporan, inechivoc, de posedare demonică”. El argumentează că până şi cele mai sceptice personalităţi ar găsi cazul Juliei „mai degrabă convingător”.

Comentarii
 1. Ala Micu Rau spune:

  se intampla sa fi vazut filmu` din care e luata captura respectiva 🙂
  so e cam fake ce ai scris tu aici
  sincer
  prea fake

 2. bătăiosu spune:

  Posedarea e un fenomen real, eu insumi am suferit in urma cu ceva ani un astfel de eveniment, cand m-am trezit in propriul corp cu un duh necurat (sau mai multi!!!!), de care am scapat relativ repede prin rugaciuni fierbinti la Dumnezeu, Maica Domnului si Sfintii Sai. Cei interesati despre acest caz imi pot citi Marturiile la http://bataiosu.wordpress.com/marturii/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s