Ajutor pentru parintele Mina Dobzeu

Posted: octombrie 17, 2008 in Laice
Etichete:,

Părintele arhimandrit Mina Dobzeu (binecunoscut ca fiind cel care l-a botezat în închisoare pe monahul Nicolae Steinhardt), se află în stare foarte gravă (!!!) la spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi. În urma administrării medicamentului biseptol, a făcut un fel de alergie, ce s-a transformat într-o infecţie ce cuprinde tot corpul. A fost ţinut la început la spitalul din Huşi, până a ajuns într-o stare critică, neacordându-i-se prea multă îngrijire (ceva specific acelui spital).La Iaşi se pare că i se acordă mai multă îngrijire, asta mai mult datorită binecredincioşilor care îl vizitează şi rămân pe timpul nopţii cu sfinţia sa. A avut deosebita onoare de a fi vizitat şi de către IPS Teofan, “prietenul meu cald”, după cum îl numeşte însuşi părintele Mina.

Facem APEL către toţi oamenii cu inimă bună, care pot să facă ceva pentru ameliorarea durerilor groaznice prin care trece părintele.

https://i2.wp.com/upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/1/1b/Mina_Dobzeu.jpg/220px-Mina_Dobzeu.jpg

http://mihailmaster.files.wordpress.com/2007/07/mina_dobzeu.jpg

Momentan ne confruntăm cu problema găsirii unui unguent, foarte necesar pentru vindecarea rănilor deschise şi oprirea infecţiilor, întrucât depozitele farmaceutice se află în grevă. Se numeşte ACTOVEGIN 20% gel hemoderivat deproteinizat

din sânge de viţel, 0,8%. Într-o zi sunt necesare 3 tuburi pentru a acoperi toate rănile. Vă rugăm să căutaţi aceste unguent prin farmaciile din oraşul dvs. şi să le trimiteţi la adresa Spitalul Sf. Spiridon Bd. Independentei nr. 1, cod 700111, IASI Tel/fax:0232-217781 cu menţiunea PENTRU PĂRINTELE MINA DOBZEU, internat la secţia infecţioase, pavilion 4, salon 5.

Totodată, RUGĂCIUNEA către BUNUL DUMNEZEU ŞI A MĂICUŢEI SALE poate face mult mai mult pentru mângâierea de care are nevoie părinţelul nostru.

Doamne, ajută-l!!!”

Mai multe detalii pe blogul APOLOGETICUM

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s