Urmariti la tot pasul?! O ipoteza: Spionaj prin telefoane mobile

Posted: ianuarie 22, 2009 in Inselari, Laice
Etichete:, , ,

ANUNT:Acest articol are exclusiv scop informativ si trebuie tratat ca atare!

biochip1c

Microcipurile numite “Sky-Eyes” (ochii cerului) au fost iniţial realizate de către cercetătorii israelieni, pentru uzul spionilor. Ziarul italian La Republica descrie aceste dispozitive ca fiind o “adaptare biologică” a sistemului de poziţionare globală (GPS Global Positioning System), care este deja folosit în mod curent pentru a proteja maşinile de lux contra furtului. Sistemul de poziţionare globală este alcătuit dintr-o reţea de sateliţi care, prin situarea lor pe orbită, pot indica automat poziţia oricărui obiect care intră în acest sistem. Aplicaţiile cele mai frecvente ale GPS-ului se referă în primul rând la navigaţie (vapoare, TIR-uri, avioane, automobile) cât şi la posibilitatea persoanelor care îl folosesc de a şti în orice moment unde se află (expediţionari, cercetători ştiinţifici, excursionişti). De asemenea, majoritatea sistemelor de telefonie mobilă au adoptat acest sistem pentru a “proteja telefoanele în caz de furt”. Foarte multe dispozitive au început să fie incluse în acest sistem, începând cu ceasurile de la mână şi continuând cu maşinile, avioanele, vapoarele etc. Aceste aspecte transformă GPS într-o teribilă armă strategică, prin care se asigură urmărirea continuă a tot ceea ce mişcă pe suprafaţa planetei.


Sky Eyes sunt comercializate de o firmă numită Gen-Etics, care a patentat dispozitivul pentru utilizare privată, dar care a evitat să dea detalii suplimentare. Sky Eyes sunt realizate din “fibre organice şi sintetice” şi folosesc atât de puţină energie, încât o pot “împrumuta” pur şi simplu de la corpul uman. De asemenea, microcipul este invizibil, atât pentru vederea normală, cât şi în cazul scanării cu raze X. Persoana care îl poartă este identificată printr-un cod de 8 cifre, pe care nu este bine să-l divulge decât unor persoane în care are absolută încredere, sau reprezentanţilor legii.

În cazul dispariţiei respectivei personalităţi, cei care se află în posesia codului trebuie să contacteze centrul de control al companiei, astfel încât victima răpirii să fie localizată şi poliţia să o poată găsi rapid.

Un alt “întreprinzător”, Jack Dunlap a urmărit să iniţieze în Statele Unite un poiect intitulat Kidscan prin care, bazându-se pe acelaşi principiu ca la Sky Eyes, “să permită părinţilor să îşi regăsească copii în cazul în care aceştia se pierd sau sunt răpiţi”. Deşi unii părinţi sunt îngrijoraţi de faptul că proprii lor copii pot fi urmăriţi clipă de clipă, fiind puşi în faţa riscului destul de frecvent al agresiunilor, ei sunt dispuşi să facă acest pas.

Se propune o lume a haosului

Ceea ce este este cutremurător în aceste ştiri de senzaţie este faptul că de multe ori sunt vizaţi pentru această operaţiune, cei care nu se pot opune realizării implanturilor. Tutorele legal are dreptul să dispună introducerea microcipului fără ştiinţa celui în cauză, acesta fiind încă minor. În cazul soldaţilor, aceştia sunt obligaţi prin jurământul militar să asculte de ordinele superiorilor. Când li se arată şi că este “spre binele lor”, orice fel de rezistenţă este înfrântă.

Dacă romanul lui Orwell, “1984”, părea la vremea la care a apărut o imposibilitate, iată că în dorinţa lor de a cuceri şi controla întreaga lume, francmasonii au început să-l pună în practică. Soluţia pe care ei o propun nu este o lume mai bună. Lumea propusă de ei este aceea a haosului, o lume în care nu mai există oameni, ci doar “maşini” aflate la dispoziţia unui grup restrâns de conducători. Şi, pentru aceasta, se folosesc toate mijloacele pentru a amplifica violenţa şi fărădelegile, astfel încât oamenii să ajungă să-şi dorească jugul pe care francmasoneria îl pregăteşte din umbră.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s