Israelul foloseşte uraniu sărăcit împotriva victimelor din Gaza

Posted: ianuarie 26, 2009 in Evenimente, Politic, Stiri
Etichete:, , , ,

158Dovezi că sunt comise crime de război

Potrivit unui reportaj făcut de Press TV, doctorii au găsit urme de uraniu sărăcit în victimele atacurilor brutale ale Israelului în Gaza, ceea ce înseamnă că ultimul sunet al morţii ar putea fi mult mai îndepărtat deoarece generaţiile viitoare sunt contaminate cu cancer şi defecte la naştere.

„Doctorii norvegieni au declarat pentru corespondentul Press TV, Akram al-Sattari, că unele dintre victimele care au fost rănite de când Israelul şi-a început atacurile în Fâşia Gaza pe 27 decembrie aveau în corp urme de uraniu sărăcit,” susţine articolul.

Conform concluziei primului Război din Golf din 1991, unde uraniul sărăcit a fost folosit de forţele americane, cancerul şi defectele la naştere s-au accentuat în Irak şi multe organizaţii de veterani sunt de acord că această armă a fost responsabilă de apariţia sindromului războiului din Golf care a contaminat sute de mii de veterani ai războiului din Golf.

Craterele lăsate de proiectilele cu uraniu sărăcit de pe infamul Drum al Morţii din Irak sunt statistic de o mie de ori mai radioactive decât radiaţiile din pământ. Reziduurile unei arme cu uraniu sărăcit pot fi purtate de vânt şi să infecteze nu numai oamenii din imediata apropiere, ci şi întregul lanţ trofic.

Imaginile de mai jos arată câteva dintre efectele şocante ale uraniului sărăcit şi cum folosirea lui duce la defecte din naştere îngrozitoare.

În 1999 Naţiunile Unite au cerut ca folosirea uraniului sărăcit să fie interzisă în întreaga lume, dar eforturile Pentagonului de a minimaliza importanţa acestui fapt, ceea ce a dus la blocarea acestei restricţii.

Maiorul Doug Rokke, fostul şef al Proiectului Armatei Americane din 1994 privind Uraniul Sărăcit din cadrul Pentagonului, s-a confruntat cu momente de hărţuire permanente, inclusiv încercări de ucidere, după ce în 1997 a făcut publice efectele uraniului sărăcit asupra sănătăţii, efecte pe care guvernul Statelor Unite şi Organizaţia Mondială a Sănătăţii le-au negat în mod consistent.

Folosirea uraniului sărăcit de către Israel împotriva victimelor bombardamentelor din Gaza oferă probe viitoare că multe crime de război au fost comise cu acordul tacit al administraţiei actuale, cât şi cu acordul preşedintelui Barack Obama.

__________________________________________________________________________________________________

Sursa:http://www.infocon.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s