Codul de bare 666 intr-o viziune neortodoxa,dar ortho

Posted: ianuarie 29, 2009 in Inselari, Laice
Etichete:

666buy_sell

Comentariu primit de la un cititor:

Se ia totul ca o masura de securitate si ca o gluma…
Ma numesc D. P. si am 51 de ani de profesie fizician. In perioada 1992 – 2001 am lucrat la implementarea sistemului de cod de bare in ramura ce tine de industria usoara.
Nu sunt un tip religios, mai degraba ,,liber cugetator” dar un fapt sinistru m-a cam pus pe ganduri.
Cele trei bare ,,Headere” de identificare ale oricarui cod ( cele trei linii mai lungi) reprezinta cifra 6 si sunt esentiale pentru ca orice scaner sa poata citi restul codului, reprezentat de pret, CNP etc.
Totul se datoreaza faptului ca absolut toate procesoarele, Intel, AMD, Sparc PPC, Callor etc. in instructiunile ascunse, accesarea BUS-ului se face cu cifra 666, astfel ca daca codul de bare are spre exemplu un header 888, procesorul nu poate accesa informatia respectiva.
Treaba tine strict de tehnica. Daca vreti sa vedeti concret, apelati la un pusti ce detine un calculator cu sistem Unix si rugati-l sa acceseze din consola instructiunile arhitecturii RISC.
Toate fisierele incep cu 666.
Nu cred ca exista profeti ci doar indivizi foarte bine informati (cel mai mare din punctul meu de vedere a fost Jules Vernes), insa e ciudat ca din toata combinatia de cifre posibila s-a ales doar 666. De ce nu 931 sau 145?
Lasand la o parte religia si experientele mistice ,,Este o flagranta incalcare a libertatii umane si drepturilor omului in ansamblu”.
Comunitatea Europeana are contracte de lucru pe termen lung cu firma VERICHIP.

http://www.digitalangel.com/
Si un extras de pe pagina principala:
,,Digital Angel GPS and RFID products are utilized around the world to save lives, ensure the safety of our food supply, reunite loved ones and improve the quality of life. We are a leading developer of technologies that enable the rapid and accurate identification, location tracking, and condition monitoring of what is important to people. Applications of our products include identification and monitoring of pets and fish with our implantable RFID microchips, identification of livestock with our ear tags, GPS based search and rescue beacons for aircraft, ships, boats, and individuals.”

Comentarii
 1. vladp9 spune:

  @ALIN

  pai sa intre in functiune acele sisteme. cat timp intra doar cel care contine 666, da-ne voie sa ne ridicam unele semne de intrebare. si incepem cu acesta: de ce se mentine ACEST sistem cu 666, mai ales ca exista alternative?

 2. […] articol interesant am gasit astazi, pe Proortodoxia: Codul de bare 666 intr-o viziune neortodoxa,dar ortho. Un fizician de 51 de ani scrie ca in perioada 1992 – 2001 a lucrat la implementarea sistemului […]

 3. daemmon spune:

  daca ar putea cititorul respectiv sa dea un exemplu de instructiune pe care as putea-o incerca in cosola unix ca sa ma conving, i-as ramane recunoscator

 4. mihai spune:

  Similar cu ce a spus daemmon: sa faca domnul fizician niste precizari concrete. Acest mesaj (al domnului fizician) se repeta in forma identica pe multe alte siteuri, dar nu se aduce nici o precizare suplimentara. Sa ne intelegem: actele biometrice sunt clar o etapa de implementare a semnului fiarei, insa mesajul cu pricina banuiesc ca este „ceata” subtila produsa de servicii sau organizatii „discrete”.
  Deci sa revina cu detalii concrete, eventual trimiteri bibliografice „domnul fizician”. Si, daca se poate, sa isi decline chiar identitatea.

 5. milka spune:

  asa este,stiam acestea de mai demult,foarte bine k ati postat

 6. […] articol scurt, dar destul de interesant am gasit astazi, pe Proortodoxia: Codul de bare 666 intr-o viziune neortodoxa,dar ortho. Un fizician de 51 de ani scrie ca in perioada 1992 – 2001 a lucrat la implementarea sistemului […]

 7. EL-Mistero spune:

  Domnul D. P. fizician este adevarat ca noile coduri de bare folosesc in citire binara 3 de 6 (nu imi face placere sa scriu numarul fiarei) iar procesorul care se ocupa cu informatia citita are headerul 3 de 6 dar… cu privire la Unix care este un sistem de operare vechi (primul de altfel) si destul de greoi, mai greu ca Dos-ul, nu cred ca orice pusti are asa ceva 😉 In ziua de azi orice pusti are un Play Station si apoi vreun Pc cu vreo versiune Windows. Daca exista vreo comanda din consola Unix de accesare RISC (Reduced Instruction Set Computer) sunt curios si eu cum o faceti ca in Linux (care are la baza Unix si in plus un GUI) nu-mi amintesc sa existe 😉 Cu toate astea e clar ca aceasta tehnica de partea cui este si te gandesti ca bazele acestor procesoare este inca din 1969. Stiinta venita de la Lucifer (prin orice surse, oameni cica de „stiintza”, OZN-uri (sunt factura satanica) sunt menite sa ne fure spiritul si ratiunea Divina.

 8. […] Codul de bare 666 By ionutjder Codul de bare 666 intr-o viziune neortodoxa,dar ortho […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s