Emisiune la Antena 2-Pr.Mihai Andrei Aldea vorbeste despre cip-urile din pasapoarte-Silviu Prigoana demascat ca fiind mason

Posted: ianuarie 30, 2009 in Evenimente, Inselari, Lumea Ortodoxiei, Stiri
Etichete:, ,

Emisiunea de la Antena 2 realizata de Irina Cordoneanu si consacrata problemei CIP-urilor biometrice i-a avut ca invitati pe parintele Mihai Andrei Aldea, un comisar de la Directia Pasapoarte si pe Silviu Prigoana, care sustinea implantarea cipurilor. In cursul emisiunii a fost invitat telefonic si avocatul Mihai Rapcea din partea Coalitiei Impotriva Statului Politienesc. Rapcea l-a demascat in direct pe Prigoana drept mason declansand o reactie furioasa a acestuia impotriva crestinismului si a parintelui Aldea, aflat in studio.

Duminica, 1 februarie, Coalitia organizeaza o demonstratie la baza Dealului Patriarhiei, incepand cu orele 12.30, pentru a informa opinia publica asupra pericolelor cipurilor biometrice si ale agresiunii anti-constitutionale asupra poporului roman.

Inregistrarea este de slaba calitate, dar conteaza mai mult ceea se se spune. Scuzele de rigoare – a fost facuta in pripa.

Sursa:http://www.youtube.com/user/VictoRoncea

Comentarii
 1. nicolae spune:

  nu am nimic cu nimeni… insa mi se pare (si aici trebuie sa fiu de acord cu Pr. Aldea) ca aceste cip-uri, indiferent in forma in care sunt prezentate cetatenilor, reprezinta ingradirea libertatii si a demnitatii omului, deci controlul. Nu se poate ca acest popor crestin sa accepte aceste acte de identitate sau orice alt fel de „acte” biometrice. BOR ar trebui sa ia pozitii si sa lupte pentru credinciosii ei, pentru ca acesti credinciosi sa se poata feri de pecete si implicit de antihrist si muncile vesnice! DOAMNE AJUTA-NE!

 2. Gss spune:

  Telefoanele ne sunt ascultate prin lege, e-mail-urile ne sunt contorizate si stocate si citite ! nu ne mai mira nimic !

 3. INGERUL spune:

  cum poate spune D-L Prigoana ca este ortodox cind face parte din ORGANIZATIA SECRETA FRANCMASONERIA.NU POTI SA FII SI ORTODOX SI PAGIN SAU INGER SI DIAVOL NU POTI SA SLUJESTI LA DOI DOMNI SI LUI DUMNEZEU SI LUI MAMONA PENTRU CA FRANCMASONERIA ESTE ORGANIZATIA SECRETA CARE SLUJESTE DIAVOLULUI .ADEPTII ACESTE ORGANIZATII SINT NISTE CRIMINALI MAI ALES IN RITURILE PE CARE LE PRACTICA PRIN CRIME, ORGII, VIOLURI, DROGURI, ARME SI ARME BIOLOGICE. FOARTE MULTI AU IMBRATISAT ACEASTA ORGANIZATIE CHIAR SI CEI CARE NE BAG ACESTE CIP-URI PE GIT DORIND SA STAPINEASCA LUMEA, SATANA CAUTA SA-SI FACA APARITIA MAI INTII PRIN CRIZA MAONDIALA COMANDATA APOI CIP-URILE ,SCOATEREA BANILOR DIN TRANZACTII SI INLOCUIREA CU CARDURI, URA OMULUI FATA DE OM SI IN SFIRSIT IMPLANTAREA CIP-URILOR IN CORPUL UMAN LIMITINDU-SE LIBERTATEA OMULUI SI DORINDU-SE TRANSFORMAREA LUI IN ROBOT .CRED CA DATORIA ESTE A NOASTRA SA NE IMPOTRIVIM ACETEI DEMONIZARI IMPUSE SI ACTUALE . RUGACIUNEA SI POSTUL SINT CHEILE CU CARE DESCHIDEM PORTILE RAIULUI SA NE FERIM CU DESAVIRSIRE DE LUCRURILE DIAVOLULUI SI DE SLUGILE LUI

 4. O revelaţie şocantă!!!… Răul şi conflictele insuportabile, dintre masoni şi Binecredincioşii noştri, Ortodocşi.

  Domnule Prigoană
  Să nu credeţi că veţi putea slujii la doi stăpâni : şi lui Dumnezeu şi lui mamona. Nu puteţi fi şi mason şi ortodox. Dacă sunteţi mason, (sclavia lui antihrist) sunteţi un trădător de ţară, un vânzător de neam…Şi dacă nu luaţi azi măsuri, să vă căiţi, revenind la Biserica mamă, care v-a născut şi v-a crescut, iată ce vă răspunde, acum, Dumnezeu :

  „ Cu cine te asemeni tu în mărimea ta?
  Iată că Asirianul era un cedru falnic în Liban; ramurile lui erau stufoase, frunzişul umbros, tulpina înaltă, iar vârful îi ajungea până la nori.
  Apele îl făcuseră să crească, adâncul îl făcuse înalt, râurile lui îi scăldau răsadniţa, şi îşi trimiteau pârâurile la toţi copacii de pe câmp.
  De aceea, tulpina lui se înălţa deasupra tuturor copacilor de pe câmp, crengile i se înmulţiseră şi ramurile i se întindeau, de mulţimea apelor, care-l făcuseră să dea lăstari.
  Toate păsările cerului îşi făceau cuiburi în crengile lui; toate fiarele câmpului fătau sub ramurile lui, şi tot felul de neamuri multe locuiau sub umbra lui.
  Era frumos prin mărimea lui, prin întinderea ramurilor lui; căci rădăcinile îi erau înfipte în ape mari.
  Cedrii din grădina lui Dumnezeu nu-l întreceau, chiparoşii nu erau de asemuit cu crengile lui, şi platanii nu erau ca ramurile lui; nici un copac din grădina lui Dumnezeu nu era ca el în frumuseţe.
  Îl făcusem atât de frumos prin mulţimea crăcilor lui, că-l pizmuiau toţi copacii Edenului, care se aflau în grădina lui Dumnezeu.
  De aceea, aşa vorbeşte Domnul Dumnezeu: ,Pentru că avea o tulpină aşa de înaltă, pentru că îşi înălţa vârful până la nori şi inima i se mândrea cu înălţimea lui,
  l-am dat în mâinile viteazului neamurilor, care-i va face după răutatea lui; căci l-am izgonit.
  Străinii, cele mai grozave popoare, l-au tăiat şi l-au lepădat. Crengile i-au căzut în munţi şi în toate văile. Ramurile i s-au sfărâmat în toate puhoaiele ţării; şi toate popoarele pământului au plecat de la umbra lui, şi l-au părăsit.
  Pe sfărâmăturile lui au venit şi s-au aşezat toate păsările cerului, şi toate fiarele câmpului şi-au făcut culcuşul între ramurile lui, ca să nu se mai îngâmfe nici unul din copacii de lângă ape cu înălţimea lor, şi să nu-şi mai ridice vârful până în nori, ca să nu se mai fălească stejarii udaţi de apă cu înălţimea lor; căci toţi sunt daţi pradă morţii, în adâncimile pământului, printre copiii oamenilor, împreună cu cei ce se pogoară în groapă.
  Aşa vorbeşte Domnul Dumnezeu: ,În ziua când s-a pogorât în locuinţa morţilor, am răspândit jalea, am acoperit adâncul din pricina lui, şi i-am oprit râurile; apele cele mari au fost oprite; am întristat Libanul pentru el, şi toţi copacii de pe câmp s-au uscat.
  De vuietul căderii lui am făcut să se cutremure neamurile, când l-am aruncat în locuinţa morţilor, împreună cu cei ce se pogoară în groapă, şi s-au mângâiat în adâncimile pământului toţi copacii Edenului, cei mai frumoşi şi cei mai buni copaci din Liban, toţi cei udaţi de ape.
  S-au pogorât şi ei cu el în locuinţa morţilor, la cei ce au pierit ucişi de sabie, ei care erau braţul lui şi locuiau la umbra lui printre neamuri.
  Cu cine poţi fi asemuit tu în slavă şi în mărime între copacii Edenului? Totuşi vei fi aruncat împreună cu copacii Edenului în adâncimile pământului, şi vei fi culcat în mijlocul celor netăiaţi împrejur, împreună cu cei ce au pierit ucişi de sabie. Iată ce este Faraon şi toată mulţimea lui, zice Domnul, Dumnezeu.”( Iezechil 32)

  Dumnezeu sa va lumineze!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s