Codex Alimentarius a fost adoptat si in Romania; liber la boli, cancer si pandemii

Posted: iunie 17, 2009 in Inselari, Laice, Politic, Stiri
Etichete:, , ,

tomatosAcum hai sa pun si eu la zid societatea civila. De ce nu au manifestat ONG-urile care pretind ca apara societatea civila acelasi interes si in cazul initiativei lui Tariceanu, care a promovat introducerea organismelor modificate genetic, in mod oficial in Romania, desi cancerul care ne macina tot mai mult si ne omoara copii, fratii si surorile tot mai de tineri, este asociat acestor alimente chimice ? De ce se manifesta societatea civila doar in cazul Codurilor si lasa sa treaca pe sub nasul lor alte orori care ne vor marca negativ viitorul ? O spun , in calitatea mea personala de cetatean, si de persoana care s-a impotrivit constant sistemului denumit Codex Alimentarius, eu considerand ca votul dat in Parlament de colegii mei , reprezinta o mare eroare. Aici nu mai este vorba , ca in cazul pasapoartelor biometrice, de chestiuni hazlii gen 666, ci este vorba de cum va arata generatia viitoare, copii nostri, care sunt tot mai expusi bolilor in primul rand datorita OMG-urilor. Adica, hulim in mass-media faptul ca rosiile sau castravetii din Turcia, crescuti la neon, sunt nocivi pentru sanatate, insa aceeiasi mass-media , societatea civila, asociatiile si fundatiile care ar trebui sa vegheze la drepturile romanilor, nu au nici o reactie ? Intr-o asemenea chestiuni grava, era nevoie de 1 milion de ori mai mult decat in cazul Codurilor, de consultarea societatii romanesti. Aici nu mai exista interes ? Sanatatea noastra nu merita acest efort ?
1330_porumb-modificat-geneticD-lor de la ONG-uri, stiti cum se spune ca societatea se manipuleaza prin mass-media. Daca ai pus in tabloide poze cu vedete sau fostri ministri care se masturbeaza, gata, nimeni nu se mai uita in partea cealalta, acolo unde, pe sest, viitorul se pecetluieste prin asemenea legi. Oameni buni,se pare ca aceasta lege,tocmai a trecut de parlamentul Romaniei!!! De acum incolo totul este doar o chestiune de timp pina sa vedem si niste consecinte ale ignorantei noastre. Deschideti ochii si incercati sa ganditi deschis.In USA a intrat in vigoare,de curind,o lege care obliga fermele ecologice sa foloseasca NUMAI seminte modificate genetic de la o singura companie:MONSANTO.Daca nu folosesc,sunt pasibili de amenda in valoare de 1mil $,PE ZI!!! Ganditi,oameni buni!!!!!!!Respect pentru cei care au deschis ochii, si care inteleg ca trebuie sa luptam pentru un singur scop : sa ramanem oameni! Un pescar dintr-o insula greceasca, intrebat de un turist englez, ce job a avut in viata a spus ” My job, was to have a nice life!” . O viata frumoasa pentru noi si familiile noastre, nu inseamna boli, canceruri, pandemii [ ce ati uitat ca virusul asta al gripei porcine face ravagii NUMAI intre tineri ?] si acestea generate de ce : DE MANCAREA MODIFICATA GENETIC.
Cand ne vom trezi sa nu fie prea tarziu, adica sa nu ne trezim cand auzim groparul aruncand lopetile de pamant peste cosciugul in care suntem trimisi sa refacem comuniunea noastra cu natura!

26 mai, 16:06 Deputatii au aprobat, marti, cu 182 voturi “pentru”, doua “impotriva” si 12 abtineri, proiectul de lege pentru aprobarea Ordonantei 43/2007 privind introducerea deliberata in mediu si introducerea pe piata a organismelor modificate genetic, transmite Agerpres.Actul normativ vizeaza realizarea unui sistem functional privind introducerea pe piata a organismelor modificate genetic prin clarificarea responsabilitatilor ce revin tuturor factorilor implicati in domeniul acestor organisme, ca si a existentei unei evidente stricte a organismelor care sunt introduse pe piata.Proiectul de act normativ mentioneaza intituirea Comisiei pentru securitate biologica, care se compune din 12 membri titulari si patru membri supleanti, care au dobandit titluri academice si/sau universitare si sunt personalitati stiintifice consacrate.

Sursa:UrbanIulian.Ro

Comentarii
 1. agerstress spune:

  Problema cea mai grava cu OMG-urile este ca aceste organisme modificate genetic au capacitatea de contaminare genetica in cadrul aceleiasi specii (sau ma rog, in cadrul speciei din care este derivat respectivul OMG), mai ales la plante (in cazul plantelor, prin polenizare imposibil de controlat). Consecinta este ca nu vom mai avea cale de intoarcere in cazul ca se va constata in timp nocivitatea acestor OMG, menaiexistand semintele speciilor originale, nealterate genetic.
  Inainte de aprobarea unei asemenea legi era obligatorie realizarea unei „banci” de seminte pentru a conserva in conditii optime si in cantitati suficiente semintele tuturor speciilor de plante alimentare nemodificate genetic. In cazul animalelor problema este cu mult mai complexa deoarece este foarte probabil ca si bolile specifice sa se adapteze la noua structura genetica iar evolutia acestora sa scape in mod catastrofal de sub control. Daca toate acestea sunt riscuri reale sau pura fictiune izvorata din teama de necunoscut, ramane de vazut.
  Insa nu ma pot abtine sa pun cateva intrebari de om normal : Ce nevoie aveam noi de aceste OMG-uri?
  Nu aveam deja soiuri de plante si rase de animale foarte performante? Nu aveam deja hibrizi foarte performanti obtinuti prin incrucisare naturala?
  Au distrus agricultura traditionala si acum incearca sa ne faca pe toti cobaii altora?

  In legatura cu „isteria” pentru cipuri trebuie sa explicam faptul ca este fara indoiala o problema mult mai grava dacat OMG-urile. Daca aceste OMG-uri ne pot ucide (in timp) trupul, prin acceptarea pecetii fiarei ne vom pierde sufletul, nu in sensul ca vom muri pe loc ci in sensul ca acesta nu ne va mai apartine (echivalent cu a ti-l vinde). Al doilea aspect, pentru cei indiferenti fata de sufletul lor, acest sistem de monitorizare, indexare, vulnerabilizare a fiintei umane prin intermediul cipului va conduce extrem de rapid la cea mai odioasa dictatura imaginabila. Toata viata omului cu toate activitatile si necesitatile sale va fi conditionata prin intermediul acelui cip.
  Daca deschizi ochii cu adevarat vei vedea toate aceste lucruri la gravitatea lor reala.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s