Marsul pentru familie si normalitate 2009-FOTO

Posted: mai 22, 2009 in Evenimente, foto, Lumea Ortodoxiei
Etichete:, ,

Foto si text de Cezar Machidon

IMGP6777

IMGP6810Vineri,22.05.2009,in jurul orei 17:30,circa 1000 de persoane au plecat din P-ta George Enescu,de langa Ateneu,in mars pe Calea Victoriei,cu destinatia Dealul Patriarhiei.

Cateva asociatii crestine si civice au organizat cu o zi inainte de Gay Fest,un miting ce indeamna la o familie normala si la intoarcerea lumii contemporane la valorile traditionale.

Pe scurt,a fost aceasti chestie ca si la Marsul Normalitatii de anul trecut,numai ca acum am avut un traseu mult mai scurt si parca mai putini participanti;poate si din cauza zilei de Vineri,cand multa lume este la servici.

La miting au participat,dupa cum o sa vedeti si in pozele de mai jos,familii cu copii mai mici sau mai putin mici,multi tineri,cativa din asociatiile crestine infiintate,altii din simpla constiinta crestina,oameni de rand,persoane in varsta si cativa preoti,care ne-au binecuvantat aceasta manifestatie.

Presa a fost si ea prezenta,s-au luat interviuri organizatorilor si nu doar,au fost transmisiuni in direct la jurnalul de la ora 19:00,si multa agitatie din cauza caldurii care a depasit 30 de grade in aer.

Mitingul s-a incheiat in jurul orei 19:30 la Dealul Patriarhiei,deja binecunoscut pentru manifestele din ultima perioada organizate de diferite asociatii.

Pentru a mari poza,click pe ea!

Comentarii
  1. […] seara a avut loc in Bucuresti Marsul pentru Familie, organizat de Federatia Organizatiilor Ortodoxe Provita din Romania, Alianta Familiilor din Romania […]

  2. […] Pro-Ortodoxia: Marsul pentru familie si normalitate 2009 – FOTO […]

  3. yve spune:

    as vrea sa vad astfel de ‘manifestatii’ si pentru scopuri mult mai practice. sunt atati copii care mor de foame, atatia oameni saraci si nebagati in seama de nimeni … amenintarea reala asupra viitorului copiilor si nepotilor este saracia, lipsa educatiei primare si a asistentei medicale … in nici un caz homosexualitatea. imi doresc sa-i vad pe adevaratii crestini si pe adevaratii romani ca iau atitudine privind lucrurile cu adevarat grave, lucruri care au consecinte reale … nu imaginare !
    faptul ca sunt copii care mor de foame, mame care nu-si pot creste copii este mai real si mai grav decat homosexualitatea

    R: Eu ma indoiesc ca moare cineva din pricina foamei.Dumnezeu are grija de fiecare,asta daca si acel fiecare are grija de el si de familia lui.
    Tu incurci niste lucruri aici.

  4. waszlaw spune:

    ba da voi sunteti *****. nu penibili, pur si simplu *****. sunteti mai anormali decat homosexualii, probabil ca ar trebui un mars al normalitatii impotriva voastra.

    R:Daca mai vorbesti asa ai spam pe blog-ul asta!

    Admin C.M.

  5. Bogdan spune:

    De ce baiatu ? Te deranjeaza ca au icoane ? Nu poti sa faci abstractie de asta ? Sau te deranjeaza cerintele lor ? Sa ne gandim: ei cer o familie normala, ei nu accepta adoptiile homosexualilor si nici casatoria lor. Ce e gresit in asta ? De ce sunt prosti ? Poponarii si degeneratii care umbla azi pe strada imbracti in femei si avand numai sex in cap cum sunt ? Sunt inteligenti, europeni, toleranti, moderni (oare?!) …. Ma dezamagesti

  6. starlete spune:

    Tot familia ramane baza societatii . Ma refer la familia normala. oare cum ar fi sa crestem fara mama si cu doi tati. Ambii alcolici si care sa si bea din alocatia noastra amarita ?

  7. […] seara a avut loc in Bucuresti Marsul pentru Familie, organizat de Federatia Organizatiilor Ortodoxe Provita din Romania, Alianta Familiilor din Romania […]

  8. Gabi spune:

    Ma bucur ca sunt macar atatia sustinatori ai familiei si valorilor ei. Nu neg dreptul homosexualilor de a avea o viata decenta, dar sa fim seriosi: chiar daca sunt un cuplu, ei nu sunt o familie. Si sa imi spuna cu sinceritate – daca sunt capabili de asta – ei daca ar avea copii, si-ar dori ca acestia sa fie gay ca ei? (nu ca i-ar accepta asa cum sunt, de asta nu avem dubii, dar daca si-ar dori efectiv sa aibe copii gay …)

  9. anti U.E. spune:

    Cinste preotilor,prezenti la mars, care au avut curajul sa marturiseasca Adevarul, in pofida temerii de prigoana lui daniel !

  10. Mihnea Georgescu spune:

    Dar oare copiii vostri stiau pentru ce protesteaza?

    Oare ii priveste?

    Oare sunt mascote sau exhibitionisti?

    Eu ca tata de familie voi prefera sa stau acasa si sa imi petrec timpul cu folos

Lasă un comentariu