Imagini video incredibile: Cip-uri RFID implantate in corpul uman sub pretexte medicale-Propaganda CBS & CNN

Posted: ianuarie 30, 2009 in Inselari, Politic, Stiri
Etichete:, ,
Comentarii
  1. […] Imagini video incredibile: Cip-uri RFID implantate in corpul uman sub pretexte medicale-Propaganda C… […]

  2. Ina spune:

    Cei bolnavi sau cei care doresc n-au decat sa foloseasca bratari etc in care sa fie informatii despre bolilel lor.

    Interesant este ca doctorul care ia contact cu respectivul pacient trebuie sa aiba ceva aparatura la el ca sa poata verifica datele pacientului. Tot la fel poate sa aiba doar un numar de telefon sau alta informatie cu care poate legatura cu familia pacientului.

    Intrebarea este, ce fac eu CARE NU VREAU IMPLANT, NU VREAU CIP, NU VREAU VERIFICARE?

    Doamne ajuta

  3. Victor Roncea spune:

    NOI NU! Duminica, orele 12.30-14.30, vino la Crucea de la baza Dealului Patriarhiei sa spui NU insemnarii si controlului electronic total

    ÎNVĂŢAŢI SĂ SPUNEŢI NU !
    Coaliţia Împotriva Statului Poliţienesc respinge cu putere încălcările drepturilor fundamentale ale românilor prin măsurile statului destinate Controlului Total al populaţiei.
    De la 1 ianuarie a.c., statul a introdus obligativitatea aplicării pe documentele de identitate ale românilor a unui cip care conţine detalii personale biometrice precum şi alte date, inclusiv amprentele digitale.
    Fără nici un fel de dezbatere publică, românii sunt însemnaţi ca vitele, cu un cip care le va monitoriza activitatea, plasat deocamdată pe aşa-zisele Paşapoarte Biometrice şi pe Permisele de Conducere, iar în viitorul apropiat inclusiv pe Cărţile de Identitate.

    Spunem NU:

    Obligativităţii introducerii cipurilor biometrice în toate documentele de identitate, ceea ce este contrar: Articolului 23 din Constituţia ţării – Libertatea individuală şi siguranţa persoanei sunt inviolabile, respectiv Articolului 29 – Libertatea gândirii şi a opiniilor, precum şi libertatea credinţelor religioase nu pot fi îngrădite sub nici o formă.

    Spunem NU:

    Legii privind înregistrarea şi înmagazinarea tuturor comunicaţiilor electronice personale ale cetăţentilor României (nr. 298/2008) – ceea ce este contrar: Articolului 26 din Constituţia ţării, care obligă autorităţile publice să respecte şi să ocrotească „viaţa intimă, familială şi privată”; Articolului 28 – Secretul scrisorilor, al telegramelor, al altor trimiteri poştale, al convorbirilor telefonice şi al celorlalte mijloace legale de comunicare este inviolabil; şi Articolului 53 – care prevede că „restrângerea exerciţiului unor drepturi sau al unor libertăţi poate fi dispusă numai dacă este necesară într-o societate democratică. Măsura trebuie să fie proporţională cu situaţia care a determinat-o, sa fie aplicată în mod nediscriminatoriu şi fără a aduce atingere existenţei dreptului sau a libertăţii”.

    CINE SUNTEM SI CE VREM:

    Coaliţia Împotriva Statului Poliţienesc este o organizaţie fără personalitate juridică, deschisă tuturor persoanelor şi asociaţiilor dispuse să apere drepturile inalienabile ale cetăţenilor români.
    Peste 25000 de români au semnat cele două petiţii online: „Împotriva cipurilor cu date biometrice premergătoare pecetluirii” şi „Pentru abolirea legii nr. 298/2008 (privind reţinerea datelor generate sau prelucrate de furnizorii de servicii de comunicaţii electronice destinate publicului sau de reţele publice de comunicaţii)” şi numărul continuă să crească de la o zi la alta.
    Coaliţia Împotriva Statului Poliţienesc va acţiona pentru desfiinţarea acestor acte anti-constituţionale şi protecţia drepturilor cetăţenilor români în faţa abuzurilor statului.
    În acest sens vom demara acţiuni în justiţie şi vom organiza acţiuni de stradă şi strângeri de semnături.
    Încurajăm românii să se organizeze la nivel local, prin grupuri de prieteni, parohii, mănăstiri, organizaţii civice, urmând ca apoi semnăturile strânse să fie centralizate şi trimise la Mănăstirea Petru Vodă, Comuna Poiana Teiului, Judeţul Neamţ, de unde vor fi aduse la Bucureşti, spre depunere în faţa forurilor responsabile.
    Pentru acţiune imediată s-au constituit:
    refuzimplant@yahoogroups.com
    şi portalul
    http://www.nunemaispionati.org

  4. ocatavian spune:

    cine este ************…si de ce vor pasapoarte biometrice? aaa nu va mai fi nevoie de vize… antihristul se ridica dintr-un popor ff crestin asta ne spune biblia.

    R:Ai grija la scriere,data viitoare nu mai public comment-ul.

  5. […] ProOrtodoxia: Imagini video incredibile: Cip-uri RFID implantate in corpul uman sub pretexte medicale – Propaganda… […]

  6. gabush spune:

    Din punct de vedere medical e totul ok … acum pare totul ok … dar te ia cu fiori la ce s-ar putea ajunge !

  7. Delia spune:

    astia sunt nebuni! i-au ametit, cu tot felul de vorbe frumoase pe cei care s-au lasat implantati! cum sa faci asa ceva!??? cum sa lasi sa ti se puna un cip sub piele ca unui caine, sau alt animal de casa?!?!? noi suntem ficare dotati cu o constiinta!!! nu suntem animale care sunt conduse de instincte! nu suntem animale de casa!
    e incredibil cat de naiva este lumea! incredibil!
    Domane ajuta-ne sa nu ne lasam inrobiti, sa avem puterea de a lupta lupta cea buna!

  8. Delia spune:

    astia sunt nebuni! i-au ametit, cu tot felul de vorbe frumoase pe cei care s-au lasat implantati! cum sa faci asa ceva!??? cum sa lasi sa ti se puna un cip sub piele ca unui caine, sau alt animal de casa?!?!? noi suntem fiecare dotati cu o constiinta!!! nu suntem animale care sunt conduse de instincte! nu suntem animale de casa! da avem familii, dar nu suntem tinuti in lesa! cipul este sclavagism, slujirea raului! nu e bine!
    e incredibil cat de naiva este lumea! incredibil!
    Doamne ajuta-ne sa nu ne lasam inrobiti, sa avem puterea de a lupta lupta cea buna!
    (iertare pt greseala de scriere)

  9. […] Imagini video incredibile: Cip-uri RFID implantate in corpul uman sub pretexte medicale-Propaganda … […]

  10. CLAUDIU spune:

    CITITI APOCALIPSA 13:16-17 SE INPLINESC CUVINTELE SFINTEI SCRIPTURI..ESTE PLANUL DIAVOLULUI NU VA LASATI PACALITI DE EL…CA SA NU FIM CONDUSI LA URMA DE EL,,CEEA CE TREBUIE SA FACEM: SA NE INTOARCEM LA HRISTOS SI SA NE POCAIM DE PACATELE NOASTRE, SA PARTICIPAM LA SLUJBELE BISERICESTI, IMPARTASIREA CAT MAI DEASA CU STINTELE TAINE SI PE PRIMUL LOC IN VIATA NOASTRA SA FIE RUGACIUNEA FARA DE CARE NU VOM PUTEA REZISTA DORESC CA DOMNUL ISUS HRISTOS SA NE DEA INCELEPCIUNE LA TOTI……DOMNUL CU VOI!!!

  11. Madalina spune:

    …este incredibil ce se intampla…si mai nou acum in Brazilia a aparut si asa zisul John of Good care face minuni…vindeca oamenii fara speranta de tot felul de boli incurabile si care nu pot fi tratate…cei care citesc va rog sa nu credeti in puterea acestui ”demon”…este intradevar un trimis de o putere supranaturala, insa oameni buni in NICI UN CAZ NU ESTE UN TRIMIS DE DUMNEZEU…
    …cate proteste impotriva microcipurilor si a tuturor lucraturilor alei lui satan nu se ajunge la nici o rezolvare
    …acest lucru este dat sa se intample si se va intampla indiferent daca suntem sau nu de acord…apocalipsa lui ioan…
    Singura solutie este pocainta, mantuirea nostra, a familiei, a tuturor…

  12. cristi spune:

    Sa aveti grija de voi,de sufletul vostru trebuie sa aveti credinta ca sa ajungem unde trebuie,adica sa avem incredere in bunul Dumnezeu si in Iisus Hristos!Viata noastra trebuie so avem in casa domnului pentru a ne mantui,sa nu face-ti GRESEALA sa va lepada-ti de Hristos ca no sa mai aveti cale de intoarcere.Doamne iarta-ne!

  13. FlorinCB spune:

    E postul CBS cel are a făcut experimentări de influenţare a populaţiei prin filmul 2Zona Crepusculară” iar după 2001 a trasmis paradele pentru comemorarea evenimentelor de la 9/11.

Lasă un comentariu