Marsul Normalitatii

Posted: mai 19, 2008 in Laice

Aproximativ 400 de persoane au participat la „Marşul Normalităţii”, o acţiune care s-a vrut a fi o replică la GayFest – un festival al homosexualilor care începe săptămâna aceasta. Protestatarii alcatuiti din feţe bisericeşti,studenţi si simpli trecatori,au început marşul din faţa Patriarhiei, urmând traseul Unirii-Universitate-Piaţa Romană-Calea Victoriei.„Nu purtăm un mesaj intolerant. Mesajul nostru este unul care susţine valorile tradiţionale româneşti, fără de care acest popor nu ar fi existat vreme de atâtea veacuri. Menţionăm că nu protestăm împotriva homosexualilor, ci a homosexualităţii”, a declarat Ioan Şolea, un tânăr aflat în fruntea protestatarilor.



Comentarii
  1. romoflorin spune:

    astazi, maine, va fi un mars de protest? Daca da, ce ora si ce traseu? Multumesc

  2. Daniel spune:

    Nu facand marsuri se arata normalitatea ci aratandu-ne cu adevarat toleranti. Poate daca ati fi participat alaturi de ei si ar fi observat ca aveti smerenia crestina si ca desi le condamnati pacatul incercati sa-i ajutati, poate ar fi fost ceva… dar asa, nu e decat un mars al intolerantei… vreti sa luptati pentru o familie normala? pai sunt atatea probleme de rezolvat in cadrul famiilor noastre ca nici nu stiu cu ce sa incep. intelegeti acum de ce mi se pare exagerata chestia asta?

  3. HD spune:

    oare ce mai inseamna normalitate in ziua de azi si oare chiar credeti ca un marsh va schimba ceva ? totusi de ce nu se face si un marsh impotriva mafiei ,impotriva violatorilor si criminalilor sau aia e treaba politiei si a procuratorii si ei ar fi trebuit sa iasa in strada.oameni buni nu fac nici politica,nu sunt nici gay nu vreau nici sa par vreun aparator a vreunei parti dar totusi vorba celui de mai sus nu asa se arata normalitatea.mai multa reclama faceti homosexualilor asa

  4. desteaptateromane spune:

    Ce se intampla in dormitor trebuie sa ramana in dormitor.

  5. dadatroll spune:

    Mei am si eu o intrebare daca familia aia din poza e normala si ei e bruneti a cui e copilu ala blond? E infiiat?

  6. desteaptateromane spune:

    „Nu purtam un mesaj intolerant.” In momentul in care incepi prin a te apara, ai pierdut, dar asta e mai putin important, mai important mi se pare ca

    NU este rau sa fii intolerant.

    De dimineata si pina seara suntem intoleranti. Esti intolerant cand mai inchizi putin robinetul cu apa calda pt ca te frige, atunci cand decizi sa asteptepti un alt autobuz pt ca asta care vine acum este prea aglomerat, atunci cand ii spui vanzatoarei sa iti vorbeasca politicos.

    Este normal si chiar necesar sa fii intolerant.
    Ce ar fi daca am accepta tot ce ni se spune, tot ce ni se intampla?
    Nu va feriti sa fiti intoleranti!

    In momentul in care cineva iti spune ce sa tolerezi si ce nu, inseamna ca te invata, te educa.
    De ce te-ar educa niste functionari europeni? Stiu ei mai bine decat tine? Sunt ei mai ‘iluminati’?

    Daca un mic grup incearca sa educe restul poporului, asta mai este democratie?
    Nu era firesc ca minoritatea sa se supuna majoritatii?
    Daca majoritatea nu vrea ca in spatiu public sa se discute despre sex, de ce Uniunea Europeana nu arata respect fata de majoritate?

    Daca exista doua grupuri cu doua opinii diferite fata de o chestiune, corect politic este ca statul sa ignore subiectul si sa nu ia partea niciunuia dintre grupuri. De ce in situatia de fata UE ia partea unuia?

  7. bătăiosu spune:

    Buna treaba ai facut cu fotografiile. In rest, tu ai apreciat la 400 numarul participantilor, eu zic ca nu au fost nici 200, in fine, tot putini. Nu simpli trecatori au participat la mars, deoarece erau trecatori, ci persoane, asa cum sunt si eu, care nu-s nici student la Teologie, nici preot, si care au tinut sa se exprime impotriva maimutarelii sodomiste.

  8. adrian stoia spune:

    Si eu zic bataiosule, cam putini normali. Eu ii compatimesc sincer pe homosexuali ca traiesc intr-un cerc vicios unde Sfintele Taine sunt o raritate. Ganditi-va cum ar arata un homo in timpul liber, ca la parada isi mai pune pene in fund. Eu am vazut un homo la autostop, arata ca un pui ratacit calcat de bicicleta.
    Daca eu maine imi insel nevasta si pe cei 3 copii, lucrul asta nu se vede cu ochiul liber. Intrand la parintele sa ma spovedesc nu as scandaliza pe nimeni pe drum si in Sf. Biserica. Ati auzit de marsul celor care avorteaza, al adulterinilor sau hotilor? Al betivilor?
    Oamenii astia in schimb nici nu prea mai au vreo sansa, dar ma bucur ca marsul normalitatii a fost impotriva pacatului si nu impotriva pacatosilor.
    Mie tot mi-e frica sa nu ma intalnesc cu astia in iad ca desfranati sunt si ei dar si eu fariseul care imi plac femeile.
    Si ce nu fac rau, nu fac de frica, ati inteles?
    Cand oi trece la alta faza, sa nu fac din iubire, atunci o sa merg si eu la mars sa rezolv problema homosexualilor

  9. Daniel spune:

    „marsul normalitatii a fost impotriva pacatului”… serios?
    de ce nu se fac marsuri si impotriva celorlalte pacate? sau alea sunt considerate normale?

  10. Magda spune:

    Daniel draga, cand or iesii hotii pe strada sa strige „noi suntem normali” o sa facem si miting impotriva lor. Cand or iesi pedofili,criminalii etc la fel. Intelegi nuanta? Hai ca nu esti prost.

  11. mangaloy spune:

    brovo, popime, aparati vitejeste valorile neamului, ca vin poponarii si distrug ţărişoara noastra scumpă.

  12. Daniel spune:

    Magda draga, my point exactly… deci nu e pacatul care va deranjeaza, e cei care il fac. So much for the tolerance…. 🙂 multumesc pentru ajutor. Chiar ma gandeam ca m-am prostit de la net.

  13. BadGene spune:

    De ce va bagati voi in seama ?
    Ei au zis ceva de credinta sau de ritualurile voastre? De icoane sau biserici ? De haine sau de ierarhii ?
    Daca toti ateii ar iesi in strada de Paste sa protesteze ?
    Eu zic sa va vedeti de ale voastre si timpul (si poate Dumnezeu, nu voi) va rezolva totul. Nu ?

  14. BadGene spune:

    „nu este rau sa fii intolerant” este cea mai cretina afirmatie a inceputului de mileniu. Si sa dai ca exemplu apa fierbinte este cel mai idioata comparatie pe care am auzit-o. Eu zic sa mai iesi din casa. A, si apropos : In democratie minoritatile sunt protejate si garantate. Tocmai pentru ca sunt minoritati.
    „desteaptateromane” ??!!

  15. waszlaw spune:

    penibil, nu-i intreaba nimeni nimic da’ ei ies cu icoanele pe strada de parca ar face ceva important.

  16. carla spune:

    ce porcarie. daca vrei sa protestezi impotriva homosexualitatii organizezi un mars pentru apropierea dintre sexenu impotriva homosexualitatii. ce prostie.

  17. yeahr spune:

    What an idiots.
    As long as people love each other, what is wrong with that?

  18. […] scurt,a fost aceasti chestie ca si la Marsul Normalitatii de anul trecut,numai ca acum am avut un traseu mult mai scurt si parca mai putini […]

  19. Dana spune:

    eu am participat ieri la mars si mentionez k nu au fost 200 de perosane cum au scris unii mai sus,ci au fost in jur de 400 de persoane…
    Legea crestina nu permite asa cva..adik cum ar fii 2 barbati sa se casatoreasca si sa infieze un copil..acel copil sincer nua r fi intr-o familie normala asa k…
    app:eu sunt de undeva din Dambovita,iar acel barbat brunet cu barba a mers cu mine in acelas autobuz si mentinonez k e un om de stul de normal si copilasul lor este blond datorita faptului k poate semana si q alte persoane din familia lui…asa k shhhh la cei care dau din gura vorbe fara rost:)

    R:Dana,acesta e marsul din 2008,deci nu ai cum sa fi participat ieri la acest mars.Poate ai participat la marsul pentru familie din 2009. 🙂 Adica acesta https://proortodoxia.wordpress.com/2009/05/22/marsul-pentru-familie-si-normalitate-2009-foto/

Lasă un comentariu